Mijn verhaal 

 

Deze site heb ik gemaakt om mijn boek te promoten. Mijn verhaal heb ik geschreven in de hoop meer openheid te krijgen met betrekking tot de ziekte hiv. Ook wil ik graag meer aandacht voor jonge vrouwen die net als ik ten prooi vallen aan een loverboy. Daarnaast wil ik meer aandacht voor de dak en thuislozen in dit land. Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt om geen eigen plek te hebben.

Ik probeer daarom tijdens mijn boekpresentatie altijd aandacht voor deze groep te vragen. Ook tijdens interviewen zal ik niet schromen om voor de dak en thuislozen met of zonder verslaving op te komen. Het gevecht om clean te blijven zal nooit eindigen, maar het is een gevecht dat ik op zeker win. 

Mijn eerste publieke optreden was bij de kerkradio. Ontzettend spannend maar heel leuk  Dezelfde dag gaf ik mijn eerste boekpresentatie. Dat was in de Jessehof en daar ben ik de organisatie erg dankbaar voor. Het was doodeng om voor veel mensen mijn verhaal te vertellen  Gelukkig waren de reakties zeer positief  

Na dit alles verscheen ik in de Delft op zondag zelfs 2 maal. De delftse courant heb ik ook al in gestaan  En als klap op de vuurpijl ook het AD heeft een interview met een artikel aan mij besteed. 

En nu ben ik ook geïnterviewd door het hiv magazine hello georgeous. Het magazine is uit en ik sta op de cover.