Keer op keer

 

Een boek over mijn strijd tegen mijn verslaving en leven met mijn ziekten  Met dit boek hoop ik iets te kunnen betekenen voor anderen die in soortgelijke situatie terecht dreigen te komen.

Het bewogen levensverhaal van mij. Na de diagnose hiv trouwde ik om vervolgens snel weer te scheiden. Na mijn echtscheiding raakte ik verstrikt in een leven met loverboys. Ik raakte zwaar verslaafd aan de crack-cocaïne. Doordat ik mijn hiv medicatie niet meer innam raakte ik blind aan een oog. Meerdere malen probeerde ik een overdosis te nemen. Tegenslag na tegenslag besloot ik toch hulp te aanvaarden. Ik werd meerdere malen opgenomen in een kliniek om van mijn verslaving af te komen. Ik verloor alles wat ik had maar vocht door. 
Nu ik clean ben, heb ik weer een kans op een normaal leven. Toch blijft mijn verleden mij achtervolgen. Mijn hart is kapot geschopt waardoor ik nu in een scootmobiel zit. Het is een hele lange weg om weer geaccepteerd te worden in de samenleving zeker met de beperkingen die ik aan mijn verslaving over gehouden heb.
Met mijn verhaal hoop ik mensen te bereiken die in een soortgelijke situatie terecht zijn gekomen om te laten zien dat er wel degelijk een nieuwe kans is.